Wat gaat de tijd snel

Toen ik eindelijk weer tijd had om weer eens een blog te schrijven, merkte ik tot mijn verbazing dat de laatste keer dat ik schreef op 31 juli was. En nu is het alweer 3 oktober. Tja, als je altijd zo druk bezig bent met van alles en nog wat en daarnaast tijd nodig hebt om daarvan uit te rusten, dan vliegt de tijd voorbij. Het is nu alweer zo snel donker buiten, we gaan de winter weer tegemoet. (meer…)

Lees verder →


Het schrijven weer opgepakt

Na onze vakantie in juni was ik geestelijk dermate opgefrist dat ik weer zin had om het schrijven aan mijn zevende boek weer op te pakken. Ik heb besloten weer helemaal opnieuw te beginnen. De eerste vier hoofdstukken staan op papier, hier en daar wat geleend uit de eerste versie. (meer…)

Lees verder →


Eindelijk weer een blog

De laatste keer dat ik een blog schreef was in februari. Zaterdag 23 februari ging ik tijdens het traplopen voor de eerste keer door mijn linker knie en ik schrok. Wat is dit nu weer? (meer…)

Lees verder →


De herfst is begonnen

De tijd gaat zo verschrikkelijk snel dat ik in oktober vergeten ben een nieuw bericht op mijn blog te plaatsen. Zo druk bezig was ik om me voor te bereiden op de winter en me optimaal te beschermen tegen de kou van de winter. (meer…)

Lees verder →


Wat een zomer……

Er is alweer een maand verstreken sinds mijn laatste bericht en in die periode hebben we twee hittegolven gehad en wekenlang prachtig zomerweer. Ik heb nog nooit zo bruin gezien als nu, terwijl ik nooit in de zon lig te bakken.  (meer…)

Lees verder →


Zomer

Nog even en de grote vakantie begint voor de scholieren. Dat betekent voor ons dat de wijkcentra dicht gaan en de handwerkclubs in Zwaag en de Kersenboogerd stoppen. (meer…)

Lees verder →


Eindelijk lente

Het is hier in Nederland ook hollen of stilstaan met het weer. Zo zit je te vernikkelen van de kou, afgelopen maandagavond nog een stel koude jatten gehad toen we terugfietsten van het dinertje met de wandelclub. (meer…)

Lees verder →