Het is zover. Mijn nieuwe website is online.

Het begon met het voornemen om een nieuwe website in het leven te roepen, speciaal om mijn boeken te promoten. Sinds mijn laatste drie boeken door een heuse uitgeverij worden uitgegeven durf ik mezelf pas echt een schrijfster te noemen.

De oude website voor mijn praktijk voor Tekentaal was gemaakt door onze zoon Bram en ondergebracht bij het websitebedrijf van zijn voormalige medestudent. Dit heeft jaren goed gewerkt. Maar…. mijn praktijk is sinds 2012 beëindigd en die website had ik alleen nog aangehouden voor de verkoop van mijn naslagwerk over de tekentaal  Licht in de Duisternis. Nu dat boek is uitverkocht en uitgeverij Elikser heeft toegezegd de inmiddels herschreven uitgave te willen overnemen, kan die website opgeheven worden.

Deze nieuwe website is ook te bezichtigen op een tablet en smartphone en gemaakt door Jasper Stedema.
Ik schreef er teksten voor, leverde foto’s aan en gaf mijn wensen aan. Ik wilde er ook een blog in zodat ik daar stukjes tekst in kwijt kan waar mensen op kunnen reageren. En nu maar hopen dat ze dat ook gaan doen.

img335De volgende stap was een visitekaartje maken in de stijl van de website en ook dat is inmiddels klaar en in huis.
Tegelijkertijd kwam ik op het idee om mijn veertien prentenboekjes te gaan bundelen en die ook via de website te verkopen. Wat een werk was dat. Bijna tweehonderd pagina’s scannen, als verkleinde plaatjes invoegen, de ondergeschreven teksten er nu naast typen en elk hoofdstuk afsluiten met de symbolische betekenis van de namen en de wezens die in de boekjes voorkomen. Ook bedacht ik ter plekke dat ik het psychologische proces er (in het kort) ook wel in kon beschrijven. Elk vrij moment zat ik achter de computer om de bundeling tot stand te brengen en ik in overleg met de copyshop tot een prijsopgave kon komen.
Ik heb heerlijk gewerkt en alles is nu klaar.

Dus, reageren maar! Nu nog even via de contactpagina. Jasper is er nog mee bezig om dat in de toekomst rechtstreeks via deze pagina te doen.