Weer een paar maanden voorbij

In mijn vorige blog van september zat ik nog midden in de perikelen rond de pijnlijke val op mijn stuitje tijdens onze vakantie in Duitsland, gelukkig horen die problemen inmiddels ook weer tot het verleden. (meer…)

Lees verder →


En toen kwam de Corona

Nadat ik de schokkende berichten over de gezondheid van mijn broer en zus een beetje had verwerkt en de situatie wat tot rust gekomen was kwam de Corona ons leven binnen. (meer…)

Lees verder →


Wat gaat de tijd snel

Toen ik eindelijk weer tijd had om weer eens een blog te schrijven, merkte ik tot mijn verbazing dat de laatste keer dat ik schreef op 31 juli was. En nu is het alweer 3 oktober. Tja, als je altijd zo druk bezig bent met van alles en nog wat en daarnaast tijd nodig hebt om daarvan uit te rusten, dan vliegt de tijd voorbij. Het is nu alweer zo snel donker buiten, we gaan de winter weer tegemoet. (meer…)

Lees verder →


Het schrijven weer opgepakt

Na onze vakantie in juni was ik geestelijk dermate opgefrist dat ik weer zin had om het schrijven aan mijn zevende boek weer op te pakken. Ik heb besloten weer helemaal opnieuw te beginnen. De eerste vier hoofdstukken staan op papier, hier en daar wat geleend uit de eerste versie. (meer…)

Lees verder →