Op zaterdagmiddag 8 april 2017 zullen mijn nieuwe boeken Een fleurig boeket en Licht in de duisternis worden gepresenteerd. Dit zal plaatsvinden in café-restaurant Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk. Ik ben nu druk bezig met alle voorbereidingen daarvoor. Maar de datum en de plaats van de presentatie zijn besproken en dat geeft een stukje rust. Ruim zestig mensen zullen een uitnodiging voor de presentatie ontvangen en ik hoop natuurlijk dat iedereen kan en wil komen. Voor het persbericht moest een nieuwe adressenlijst worden gemaakt. Dat was nog een hele klus met ruim zeshonderd adressen. Ik ben nu bezig met een kort woordje voor de inleiding tijdens de presentatie en voor de overhandiging van de eerste exemplaren. Onze zoons Bram en Roel en mijn broer en zus Jaap en Suzanne zullen als familie de eerste exemplaren van Een fleurig boeket ontvangen. Josée van der Staak, als voorzitter van de Beroepsvereniging Tekentaal, zal het eerste exemplaar overhandigd krijgen van het herschreven boek Licht in de duisternis. Er moet verder nog heel wat gebeuren om het allemaal klaar te krijgen voor die datum. Voor Een fleurig boeket moet nog een prijs worden bepaald en een persbericht geschreven. Licht in de duisternis moet nog twee keer worden gecorrigeerd, ik moet nog een nieuwe kaft uitkiezen, een prijs bepalen en ook daar moet nog een persbericht voor worden geschreven. De uitnodiging voor de presentatie moet nog kritisch nagekeken worden en dan kan alles op de post. Sommige dingen moet ik zelf doen, andere zaken worden verzorgd door de uitgeverij, waar ik dan mijn goedkeuring aan mag geven. Het is best weer spannend.