Vanmorgen was het dan eindelijk zo ver. Het interview met foto stond in de krant, in het Noord-Hollands Dagblad. Eerst zou het er eervorige week al in komen, toen de week erna, toen vorige week en elke keer was er wel weer wat waardoor het er niet in kon komen vanwege ruimtegebrek. En ik maar wachten. Je gaat op het laatst toch twijfelen of het er überhaupt wel in komt. Maar gelukkig stond het er dan vanmorgen eindelijk in. Ik was al om 6 uur wakker maar mocht van mezelf nog niet naar de brievenbus om te zien of de krant er al in lag en die te bekijken. Ik heb het nog tot kwart voor 7 volgehouden en toen ben ik naar beneden gegaan. Meteen alle zakken met plasticafval bij de weg gezet om opgehaald te worden. Meestal doet Wim dat, maar die heb ik maar even lekker laten slapen.
Toen geprobeerd om er een kopietje van te maken, maar het was net te groot voor een A4 vel.
Ik dacht, ik moet het ijzer smeden nu het heet is en samen met Wim ben ik naar Hoorn gefietst naar boekhandel Stumpel. Van alle boeken 3 exemplaren meegenomen in de hoop dat die daar in de winkel mochten leggen en natuurlijk het krantenartikel mee. Dit maakte indruk, alleen mochten we 3 exemplaren van de laatst twee uitgekomen boeken daar voor drie maanden achterlaten in consignatieverkoop. En nu maar hopen dat ze gezien en verkocht gaan worden. Hiernaast het bewuste artikel. Bij Stumpel meteen een bruikbaar kopietje gemaakt.